Organisatie

Organisatie

Stichting Lentefeesten Beuningen is in 1968 opgezet, toen nog bekend als stichting Actie Comité Beuningen. Dit initiatief, ooit opgestart door Tonnie de Krijger had als doel de opbrengsten aan te wenden voor de Beuningse gemeenschap. Inmiddels heeft de stichting aan diverse projecten op sportief, recreatief, cultureel en educatief gebied een bijdrage kunnen leveren. Daar zijn we enorm trots op.
En het is een doelstelling die tot op de dag van vandaag ongewijzigd is gebleven!
In deze afgelopen 50 jaar zijn er veel verschillende activiteiten geweest tijdens de Lentefeesten. De kermis, braderie, muzikale optredens, vuurwerk, Beuningen got Talent, modeshows, boekenmarkt, seniorenochtend en zo nog heel veel meer. Iedere editie proberen we weer te vernieuwen en een mooi evenement neer te zetten!

Medewerkers van de stichting zijn 100% vrijwilliger!

Momenteel zetten 7 bestuursleden, te weten; Niels Aarts, Chiel van Haaren, Tom Hijmans, Jessica Litjes, Simone Rejack, Linda Egging en Mathijn Sommerdijk, zich belangeloos in voor het slagen van de jaarlijkse Beuningse Lentefeesten. Ieder lid is een belangrijke schakel in de organisatie van het evenement en heeft zijn of haar eigen aandachtsgebied. Mocht je zelf ook geïnteresseerd zijn om de helpende hand te bieden binnen het bestuur va de stichting? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar: info@lentefeestenbeuningen.nl