Lentefeesten 2023 met een line-up als nooit tevoren!

Lentefeesten 2023 met een line-up als nooit tevoren!

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 zijn weer de jaarlijkse Lentefeesten!
Dit gezellige weekend draagt zijn steentje bij aan de leefbaarheid van de gemeente Beuningen. Zo kan de stichting iets terug doen voor de inwoners op een feestelijke manier en steunt hierbij ook nog eens een goed doel. Vanaf donderdag zal de kermis het feestweekend extra sfeer en plezier geven op de Oude Van Heemstraweg. Vrijdag 2 juni wordt afgetrapt met een borrel voor ondernemers die Beuningen een warm hart toedragen, waaronder dus ook sponsoren van de Lentefeesten. Aansluitend zal in de avond, de in de regio welbekende coverband MmoozZ het dak eraf spelen. Na het succes van vorig jaar en op andere evenementen is dit een garantie voor plezier! De pauzes zullen muzikaal ingevuld worden door DJ Marco Verriet. Met zijn jarenlange ervaring zal hij het hele weekend alle stiltes voorzien van gezellige deuntjes! 
De volgende dag, op zaterdag 3 juni start de middag met Bourgondisch Beuningen. Beuningse ondernemers laten hier eenieder proeven en beleven wat zij in hun zaak te bieden hebben. Elk jaar weer zijn de samenstelling en de producten anders, dus laat je verrassen en kom ontdekken waar je de hele lente én zomer je favoriete producten kan halen. In de avond zal coverband Q5 New Style het plein op stelten zetten. Een voor Beuningen nog onbekende band, maar in de omgeving zeker al wel!
De zondag begint traditiegetrouw met de seniorenochtend met bewoners van de Alde Steeg en het Zanddonkhuis. Deze keer met een optreden van Duo Decibel. Natuurlijk zal ook de braderie weer in het centrum aanwezig zijn. In de middag heeft coverband SLAMM de muzikale touwtjes in handen en zorgt voor een spetterende afsluiting van het feestweekend.

De stichting Lentefeesten zijn altijd op zoek naar verbinding met andere partijen en organisaties om het feestweekend uit te breiden. Heeft u goede ideeën, schroom niet om contact op te nemen via www.lentefeestenbeuningen.nl. Ook dit evenement kan niet zonder vrijwilligers. Dus ben je enthousiast om een handje te helpen en draag je de Lentefeesten een warm hart toe? Ook daarover staat meer informatie op de website.