Over ons

Over ons

Stichting Lentefeesten Beuningen heeft als voornaamste doelstelling het bijeenbrengen van gelden voor brede maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Beuningen. Inmiddels heeft de Stichting aan vele projecten financiële steun verleend. Diverse projecten op sportief, recreatief, cultureel en educatief gebied zijn dankzij de inzet van de onze Stichting gerealiseerd.

Medewerkers van de stichting zijn 100% vrijwilliger!

Een initiatief ooit opgestart door Tonnie de Krijger met als doel de opbrengsten aan te wenden voor de Beuningse gemeenschap. Een doelstelling die tot op de dag van vandaag ongewijzigd is gebleven. De stichting, welke geheel door vrijwilligers wordt gedragen heeft het laatste jaar wel de nodige wijzigingen ondergaan. Zij heeft afscheid moeten nemen van haar voorzitter Huub Ketels en secretaris Hans Dennissen. Deze mensen hebben zich jarenlang ingezet voor de stichting en daarmee voor de Beuningse gemeenschap. En ze vonden het nu tijd worden voor vernieuwing. Gelukkig bleken er nog genoeg mensen te zijn die hun plaats waardig zullen vervangen. Mocht u ook geïnteresseerd zijn om de helpende hand te bieden binnen deze stichting laat dit dan weten door een e-mail te sturen!

Momenteel zetten 8 bestuursleden zich belangeloos in voor het slagen van de jaarlijkse Beuningse Lentefeesten.

Iedere vrijwilliger is een belangrijke schakel in de organisatie van het evenement en heeft zijn of haar eigen aandachtsgebied.